Dekor me Abaz Aliun

Brand

  • Brand: Alena Art

Dekor me imazhin e Abaz Aliut punuar në pjatë plastike me fasule të zeza Dekoron cdo lloj ambjenti dhe sinjifikon fat dhe mbarësi për besimtarët Bektashianë dhe Myslimanë.Materjal rezistent ndaj shiut dhe lagështisë.Foto e printuar me ngjyra dhe ngjyra e pjatës në harmoni të plotë me cdo ambjent.