Crop

Basic Features

  • Size: S
  • Color:
  • Type: Set Bikini

Brand

  • Brand: Handmade ina

Shënime

  • Mund te bejm cdo mase dhe model qe kerkoni.

Ideal perfekt klas elegance cfare te shtoi me shume??te ben te dashurohesh mbas kesa mbrekullie.

Kombinohet lehte me cdo veshje ..100%pambuk.