Corape per varicet

Brand

  • Brand: Professional

Basic Features

  • Size: l

Corape profesionale per kurimin e variceve dhe dhimbjeve te kembeve 🤩
Material cilesor dhe teper I rehatshem🤩
Mban kembet te shtrenguara mjaftushem per te krijuar komoditet🤩
Perfekte per tu perdorur ne udhetime pasi bejne te mundur qarkullimin e gjakut🤩
Clirojne damaret e bllokuar dhe clirojne kembet e fryra 🤩
Efekt kurues dhe qetesues 🤩
Perfekte per personat te cilet shpenzojne shume kohe ne kembe🤩
Perfekte per personat qe bejne ushtrime fizike si dhe per grate shtatzena 🤩
Parandalojne fryrjen e kembeve 🤩