Cizme te shkurtra

6,800L 12,500L

Basic Features

  • Number: 37
  • Color:
  • Material: Lëkure

Brand

  • Brand: EL-TIMO

Shënime

  • Disponojmë dy ngjyra blu dhe zezë

Cizme te shkurtra punuar me dore l,komplet lekurë origjinale,shume komode dhe elegante me dizaier te qafa e cizmes.Unike në llojin e vet