Cizme lekure e gjate

9,500L 18,000L

Basic Features

  • Material: Lëkure
  • Color:
  • Number: 37

Brand

  • Brand: EL-TIMO

Materiali 100% lëkure origjinale,komode ne kembe,e veshur me pellush te ngrohte nga brenda për dite te ftohta dhe shiu