Cizme e shkurter lëkure otogjinale

6,900L 14,000L

Basic Features

  • Material: Lekure e rralle me stampim dhe qime kali
  • Color:
  • Number: 37

Brand

  • Brand: EL-TIMO

Cizme e shkurter e punuar me dy lloje lekurash nga  jashte dhe e veshur me pelice origjinale nga brenda per dotet e ftohta te dimrit.Dizair i vrcante unik