Cizme e shkurter

6,800L 12,500L

Basic Features

  • Number: 37
  • Color:
  • Material: Lekure

Brand

  • Brand: EL-TIMO

Cizme e shkurter femrash e gjitha lekure dhe pjesa e brendshme pellush i ngrohte.Takë e ulet 3 cm.