Cistus İncanus Kapsula 💊 ; set:3 cop

Brand

  • Brand: LR LIFETAKT

Shënime

  • ❤️❤️💊💊💊❤️❤️

Cistus Incanus Kapsula
Vitaminë C dhe zink – ndihma për një sistem imunitar të shëndetshëm.
Me kapsulat e pasuruara me vitaminë C dhe me zink ju mund t'i jepni një kontribut të çmuar funksionimit të sistemit tuaj imunitar. Vetëm dy kapsula në ditë plotësojnë nevojat tuaja të përditshme me vitaminë C.
Konfirmuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore: Vitamina C dhe zinku kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.