Cistus İncanus Kapsula 💊

Brand

  • Brand: LR LIFETAKT

Shënime

  • ❤️❤️💊💊💊❤️❤️

✅Cistus Incanus Kapsula💊
Vitaminë C dhe zink – ndihma për një sistem imunitar të shëndetshëm.
⚫ Me kapsulat e pasuruara me vitaminë C dhe me zink ju mund t'i jepni një kontribut të çmuar funksionimit të sistemit tuaj imunitar. 

✅ Vetëm dy kapsula në ditë plotësojnë nevojat tuaja të përditshme me vitaminë C.
✅Konfirmuar shkencërisht nga Autoriteti Evropian i Sigurisë Ushqimore:

✅Vitamina C dhe zinku 💊kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.♾️