Çante per femra

Basic Features

  • Color:
  • Material: Tjeter

Brand

  • Brand: Pa marke

Çante dore me kuadrate. Kombinim perfekt ndermjet materialit te stofit dhe lekures. E pershtatshme per stinen e dimrit . E kombinueshme me shume veshje .  E pajisur edhe me rrip te gjate.

Permasat 35 × 22 ×15 cm