Canta Handmade

Basic Features

  • Material: Tekstil
  • Color:

Brand

  • Brand: Handmade

Shënime

  • Cante klasike e punuar me dore te gjitha detajet me shume perkushtim.dhe dashuri Mund ta porosisni per ngjyren qe ju deshiron dhe madhesin

E punuar me fillim makron ne medysh 

Mund ta porosisni sipas ngjyres qe deshironi dhe madhesis 

Eshte puna ime e pare ne canta dhe eshte ber me shum perkushtim te pelqen modeli mund ta porosisesh ne ngjyren dhe modelin qe deshiron puna do te jet me super celesi sepse cdo gje e bere per her te par mund te ket mangesi😊

Produkte të ngjashme nga Beautyskincare-ana