Çanta e punar me grep

Basic Features

  • Material: Tjeter
  • Color:

Brand

  • Brand: Handmade ina

Shënime

  • Per te raluzuar kete model duhen disa ore pune ne dite shume perkushtim dhe dashuri te dal nje mbrekulli e tille 😍. Porosit dhe ti ngjyrat e tua te preferuara ,punohen ne madhesira dhe ngjyra qe ju pelqeni.

Nje stil unik 🤍 
Çante e krijuar me shume dashuri perkushtim ...e cila eshte e bere nga fijet makrom  ku kjo çante mer 1 bombin e gjysem 👀
Aksesore cilesi e pare ...
Astare dhe pjesa brenda astarit eshte rrjete gje qe çanta nuk e humbe formen , dhe rripi i punuar me dore pershtatet lehte per cdo goce qe e dashuron kete model unik.