Cakmak te dekoruar

Brand

  • Brand: Alena Art

Shënime

  • Ky produkt Personalizohet sipas dëshirës

Cakmakët e dekoruar janë dhurata më e përshtatshme për të shtrenjtët tuaj kryesisht meshkuj.Të veshur me një letër të posaçme sfungjer krijojnë përshtypjen se janë Flori.Bëhuni të vecante dhe unik në dhuratat tuaja.Mirë dhe lirë na kontaktoni 0695442984