Caffee cream 300 gram

Brand

  • Brand: Skin care

Basic Features

  • Usage: Dobesim

Cafee cream slimming 100% bimor per tu depesuar ne menyre te shendetshme dhe natyrale 
Djeg dhajmin dhe celulitin 
Djeg dhe largon toksinat nga trupi 
Mban trupin ne forme