Byzylyk statik stanieels steel

Brand

  • Brand: Kinglery._

Basic Features

  • Material: Çelik
  • Gender: Femër

🌠  byzylyk i lare ne flori me numra romake teper I pelqyer nga ju

 ✅️ te kombinueshem praktik, dhe komod behet nje nga byzylyket me te shitur 🌹 ❤️ 

🛑 nuk nxihet rezistente ndaj ujit dhe ne perditshmeri

 🛑 antialergjik