Byzylyk me gure natyrale fatsjelles

Brand

  • Brand: Kinglery._

Basic Features

  • Gender: Mashkull
  • Material: Tjetër

 💫  byzylyk me  gure natyrale tiger eye

🏵  eshte kristali I kurajos dhe I fuqise personale. 

🏵 Kush e mban kete gur te rrit vetebesimin dhe stimulon jeten aktive, rrit fuqine e mbajtesit 

 ✅️ unisex