Bonsai ,Pema e jetës

Brand

  • Brand: Lule per ambjent te brendshem

Shënime

  • Bonsain ne foto eshte permasa e vogel 25 cm

*Pema e jetes,nje nga lulet me domethenese dhe me te bukura 
🪴Per ambjent te brendshem.                      *Ka nevoje per shume drite                            *Te mbahet larg rrezeve te diellit ❌.       *Ujitja 1 here ne jave 
*Jepini ambjentit tuaj JETË☘️