Body crem & body gel

Brand

  • Brand: Lr health & beauty

Shënime

  • Produkte të testuar nga dermatologët

Produkt që ndihmon lëkurën e trupit tuaj të duket e freskët dhe e hidratuar. Kremi përdoret për zonën e kofshëve dhe të vithëve. Përmirëson elasticitetin e lëkurës. Pamja e jashtme e lëkurës duket e njëtrajtëshme dhe e tonifikuar. Ndihmon në heqjen e strijave.

Xheli përdoret për pjesën e barkut dhe pjesën e sipërme të kofshëve. Përthithet shpejt, i jep lëkurës elasticitet. Ndihmon në rregullimin e perimetrit të barkut😍😍🤩🤩