Bluzë e gjatë femrash

Basic Features

  • Sleeve: Mëngë të gjata
  • Color:
  • Type: Bluze
  • Size: l

Brand

  • Brand: LOREEN

Bluza ka material pambuk 100%, 

Gkendet në 2 masa M dhe L por mund të përtatet shumë bukur dhe me masën S