Zgjidhni variacionet që doni të shtoni në shportë

BLUZE

Basic Features

  • Design: Brand & Logo
  • Adjustment: Regular Fit
  • Case: Të përditshme

Brand

  • Brand: Dior

Modelet me te vecanta dhe unike

Material pambuku cilesor 🥇

Prodhim italian 

Masat S M L XL XXL