Zgjidhni variacionet që doni të shtoni në shportë

Bluza & pulovra

Basic Features

  • Sleeve: Mëngë të gjata
  • Type: Pulover

Brand

  • Brand: Anjeza

Bluza & pulovra ne masat standart larmi modelesh dhe ngjyrash qe do pershtaten bukur me cdo veshje sport dhe klasik. Punime me materjala cilesore te buta, te ngrohta !