BLUE LIGHT DEFENDER

Basic Features

  • Area of usage: Fytyra

Brand

  • Brand: LR

Shënime

  • 30 ML/ 5.990 leke 100ML/19.967 leke

~BLUE LIGHT DEFENDER○ MRBON LEKUREN NGA PLAKJA DHE ACARIMI I LEKURESBI SHKAKTUAR NGA DRITA BLU. •REDUKTON RRUDHAT DHE KA NJE EFEKT ANTI-OKSIDANT . •PER NJE PAMJE RINORE DHE RREZATUESE. •ME EKSTRAKT SPIRULINE DHE EKSTRAKT ZAMBAKU UJI.

Produkte të ngjashme nga Ona beauty LR