Blue Jeans ๐Ÿ‘–

Brand

  • Brand: ASOS

Basic Features

  • Size: m
  • Style: Xhinse
  • Color:

Xhinse Casual dhe mjaft komode, te ngushta dhe blu i erret. Me te kerkuara ne faqen tone, vijne me nje super cmim.

Masa EU 38

Cilesi dhe besueshmerine jua grantojme ne ๐Ÿฅฐ