Blue Jeans

Basic Features

  • Style: Xhinse
  • Color:
  • Size: m

Brand

  • Brand: ASOS

Vjen per ju nje super model i vecante i xhinseve tona ku pjesen e siperme e kane lekure dhe me pulla, ndersa poshte vijne te gjera dhe material xhins.

Masa M