Bizhu për femra

Brand

  • Brand: Alena Art

Shënime

  • Ofrohet dedikim iniciale apo emra brenda petaleve të lules

Bizhu për femra Punuar në filispanjë të hollë me rruaza të zeza dhe guackë deti e improvizuar në formën e një luleje.Duke qënë në prag festash ndoshta ky është momenti i duhur për të përkëdhelur disi veten dhe ti bëni një dhuratë unike dhe të vecante te punuar me dorë