Beauty Diamonds Set

Brand

  • Brand: LR.Health Beauty

Basic Features

  • Type: 24 orë
  • Area of Use: Fytyra
  • Skin type: E përzier

Shënime

  • 💚💚💚🍃🍃💚💚🍃🍃

E limituar:
Beauty Diamonds Set
Forcon lëkurën duke filluar nga 
mosha 40-vjeçare dhe redukton 
dukshëm rrudhat. Vetitë e diamanteve 
me proteinat bëjnë që procesi i 
plakjes së lëkurës të ngadalësohet 
dhe mekanizmi i mbrojtjes së qelizave 
të forcohet.
Krem Dite 50ml 
+ Krem Nate 50ml 
+ Krem për Sytë 30m