BEAUTY DIAMONDS RADIANT YOUTH OIL

Brand

  • Brand: LR

BEAUTY DIAMONDS RADIANT YOUTH OIL  •USHQEN DHE RIGJENERON LEKUREN ME VITAMINE A,E DHE F .• PARANDALON HUMBJEN E HIDRATIMIT FALE VAJRAVE TE DOBISHME.• PER NJE SHKELQIM RREZATUES RINOR. 

Produkte të ngjashme nga Ona beauty LR