Beauty Diamonds

Basic Features

  • Skin type: Normale
  • Type: 24 orë
  • Area of Use: Fytyra

Brand

  • Brand: Lr health & beauty

Shënime

  • Mund të blihen edhe të ndara😍 Çmimi që ju shihni është për të gjithë setin ndërsa cmimin e secilës do e vendos ktu😍 KREM DITE= 4280LEKË KREM NATE= 4700LEKË 2NË1 KREM DHE MASK PËR SYT= 4280LEKË RADIANT YOUTH OIL= 4280LEKË

KREM DITE:  Formula e kujdesit tonifikues ushqen dhe forcon lëkurën intensivisht. Redukton rrudhat intensivisht. Rrit kolagjenin në lëkirë dhe elasticitetin e skajshëm🤩🤩🤩🤩

KREM NATE:  Formula tonifikuese dhe ushqyese me vaj stika dhe fara rrushi përcakton konturet e fytyrës gjatë natës. Mdërton densitetin dhe volumin e lëkurës. Stimulon mekanizmat mbrojtëse të qelizave të lëkurës për ta bërër atë elastike dhe tonifikuese😍😍😍

2në 1 KREM DHE MASK PËR SYT: Krem tonifikues për sytë. Forcon konturin e sytve dhe nuk lejon rënjen e qepallave. Zonat e syrit duken më të tonifikuara.

RADIANT YOUTH OIL:  Ushqen dhe rrigjeneron lëkurën me vitamina A E dhe F. Parandalon humbjen e hidratimit. Dhe parashikon shkëlqim rrezatues💫💫💫

Produkte të ngjashme nga Ermelinda LR