BaoLife

Basic Features

  • Usage: Tjeter

Brand

  • Brand: Jeunesse

Shënime

  • Produktet jane te certifikuara dhe vijne direkt nga kompania Amerikane Jeunesse dhe per kete arsye produkti mund te vonoj 1 jave .

BaoLife Redukton oreksin

🌱Ofron një ndjesi ngopje

🌱Ndihmon per te mbajtur peshen nen kontroll

🌱Vjen nga pema baobab

🌱Ndihmon ne metabolizem

🌱Ndihmon me problemet me stomakun

🌱Ndihmon ne problemet me floren bakteriale dhe ne fryerjen e barkut

Shumica e njerëzve konsumojnë më pak nga sasia ditore e
fibrave të mbledhura, kështu që arritja e një përzierjeje me
bazë fibrash është një mënyrë e mirë për të mbushur këtë
boshllëk.
-#BaoLife ofron pesë lloje fibrash me origjinë natyrale, duke përdorur frutin Baobab dhe përbërësin antioksidues që rrjedh nga shtresat e frutave. Megjithatë, ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të florës bakteriale. BaoLife, integrues ushqimor me shijen e arancias, ndihmon në ruajtjen e rregullsisë së tranzitit të zorrëve Kjo është e gjitha -ju mund të mbështesni zorrët me një përgatitje natyrale, efektive dhe, ajo që është shumë e
rëndësishme, e sigurtë BAOLIFE OT Jeunesse
Një imunitet i mirë prej 80% është rezultat i punës së zorrëve tuaja;
Shëndeti i sistemit nervor varet drejtpërdrejt nga

Shtimi në peshë vjen nga ngrënia e tepërt, dhe ngrënia e tepërt nga
GJENDJE TË ZORRËVE;
Ateroskleroza, sëmundjet inflamatore, alergji, skuqje - kjo është vetëm një pjesë e vogël çfarë ndodhi me ne si rezultat
BaoLife Suplement ushqimor me bazë bimore me
ëmbëlsues
Ndihuni të ekuilibruar brenda me BaoLife, fibrat me pesë fibra
përzierje pijesh frutash që përfshin fruta baobab dhe të
tjera përbërës me bazë bimore për të mbajtur tretjen tuaj duke punuar si orë, oreksi juaj poshtë
kontrolloni dhe bakteret tuaja të zorrëve në ekuilibër.
BaoLife kombinon frutat baobab me përbërës të tjerë me
bazë bimore.
• Fruti Baobab promovon mirëqenien e përgjithshme ⚫ Inulina promovon rregullsinë dhe balancon zorrët
bakteret Konjac glucomannan shtyp oreksin dhe
ju mban të ndiheni të ngopur*. Ekstraktet e acerolës dhe boronicës së kuqe ofrojnë antioksidantë