Balsam për flokët me keratinë dhe qumësht dhie

Basic Features

  • Usage: Ushqyesh

- Zbutes flokesh me qumesht dhie 200 ml
98% origjinë natyrale.
Zbutes për forcimin e flokëve me qumësht dhie pa gluten, pa mikroplastikë për flokë të thatë dhe pa shkelqim. Përmban keratinë dhe proteina të qumështit të dhisë. Hidraton dhe zbut të gjithë flokët. Përmirëson fleksibilitetin e flokeve. Mbron majat e ndara.