Zgjidhni variacionet që doni të shtoni në shportë

ARGAN OIL

Brand

  • Brand: TEKNIA

Basic Features

  • Quantity: 300
  • Usage: Ushqyesh

Prezantimi i linjës sonë të re
Vegane TEKNIA ARGAN OIL nga Teknia është i frymëzuar
nga horizontet e vendeve afrikane Është një mënyrë e re e
të menduarit për natyrën e produkteve të kujdesit të flokëve
dhe gjeneron rituale dhe eksperienca të vërteta bukurie