Aloe Vera Spraj I Ndihmës së Shpejtë

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Basic Features

  • Usage: Tjetër

Shënime

  • 😍😍😍🌺🌺🌺😍😍

Bima e mrekullueshme e Aloe Vera dhe dymbedhjete ekstraktet bimore

  • Ekstrakte bimore te zgjedhura sic jane Calendula, Yarrow, ekstrakt Kamomili, Sherebeli.
  • Hidraton menjehere Lekuren.
  • Rekomandohet per lekure te acaruar.
  • Sasia 400 ml