Aloe Vera SOS Box ( Set i kujdesit te veçante )

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Shënime

  • Made in Germany

* Aloe Vera Krem Mbrojtës me Propolis

Krem i pasur për lëkurë të thatë.
• Me 79% Aloe Vera dhe ekstrakt dylli bletësh.• Hidraton intensivisht dhe e ushqen lëkurën.• Forcon barrierën mbrojtëse tëlëkurës dhe vendos një shtresë mbrojtëse mbi të.
• Lëkura ndihet e qetësuar dhe e hidratuar. Për trajtimin e  ndrydhjeve, mavijosjeve, gungave, qeseve të lotit, inflamacioneve, pickimeve dhe ulçerave dhe plagëve. Ka një efekt rigjenerues dhe pastrues, ndaj ndihmon kundër akneve

100 ml

* Aloe Vera Spraj i Ndihmës së Shpejtë

Spraj për të gjithë trupin në sasi dhe paketim të veçantë.
• Kombinim i fortë i 83% xhel AloeVera dhe 12 esencave bimore.• Vepron si një shtresë mbrojtëse mbi lëkurën e acaruar.• Qetëson dhe freskon.• Lëkura rigjenerohet dhe i rikthehet ekulibri natyral.

150 ml

* Aloe Vera Xhel Koncentrat Hidratues

Xhel trajtues dhe freskues për lëkurëtë acaruar dhe të pahidratuar.• Me 90% xhel Aloe Vera.• Hidratim dhe freski maksimale emenjëherëshme.
• Përmirëson elasticitetin e lëkurës.• Lëkura ndihet menjëherë e trajtuar intensivisht.

100 ml