Aloe Vera Set për Kujdesin e Fytyrës

Basic Features

  • Type: 24 orë
  • Area of Use: Fytyra

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Shënime

  • ❤️❤️❤️❤️❤️

Magjia e bimes se mrekullueshëm.

✅ Aloe Vera për lëkurë të rrezatues! 

🔸 Kujdes qetesues me xhel të pastër Aloe Vera dhe ekstrate bimore natyrale për lëkurën e thatë dhe të stresuar të fytyrës. Teksturat e pasura dhe hidratuese mbulojne lëkurën tuaj si një film mbrojtes magjik. 

✅ Aloe Vera Set për Kujdesin e Fytyrës më Krem Dite, Krem Nate dhe Serum për Fytyrën 24 orë Hidratues është gjithashtu një ide e shkelqyer për Dhuratë, Veçanërisht në Dimer! 

🔸 Set i përkryer  kujdesit I lëkurën e stresuar gjatë dimrit. 

✅ Kremi i Dites Ekstra  I Pasur mbron lëkurën tuaj nga I ftohti dhe ndikimet gjatë Dimrit. Sasia |50 ml

✅ Serum I butë i siguron lëkurës tuaj hidratim qetesues gjatë gjithe kohes. Sasia |30 ml. 

✅ Kujdes intensiv rigjenerues gjatë nates për lëkurën e stresuar të fytyrës. Sasia |50 ml.