Aloe Vera Magic Bubble Mask

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Basic Features

  • Usage: Tjetër

Shënime

  • ❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️

Aloe Vera Magic Bubble Mask ofron një pastrim të thellë. Direkt pas aplikimjt maska shndërrohet brenda pak sekondash në shkumë. Në këtë mënyrë maska e fytyrës pastron lëkurën nga lëndët e dëmshme të mjedisit.
•DETOKSIFIKIM 
Xhenxhefili dhe ekstrakti i moringës largom qelozat e vdekura të lëkurës dhe ndotësit mjedisorë (p.sh. grimca dhe radikale), pastrojnë lëkurën në thellësi dhe parandalojnë akumulimin e mëtejshëm të ndotësve me një efekt të ngjashëm me lotusin.
•HIDRATIM 
✅ Parandalon depozitimin e lendeve të dëmshme 

✅ Aloe Vera hidraton intensivisht dhe ndihmon në rigjenerimin e lëkurës.
•BUBBLE BOOSTER 
Bubble booster rrit furnizimin me oksigjen dhe prodhon flluska që nxisin efektet detoksifikuese dhe hidratuese të maskës.

✅ Lekura duket e freskët e bukur dhe plot shkelqim. 

✅ Sasia |50ml |