ALOE VERA KREM-XHEL

Basic Features

  • Area of Use: Fytyra

Brand

  • Brand: LR

ALOE VERA XHEL FRESKUES . KREM-XHEL FRESKUES PER FYTYREN .• ME 50% XHEL ALOE VERA DHE EKSTRAKT ULLIRI BIO. •PER HIDRATIM INTENSIV DHE ME SHUME FRESKI . •RIGJENERON LEKUREN DHE E MBRON ATE NGA RADIKALET E LIRA. •LEKURA DUKET E FRESKET DHE SHKELQEN.