Aloe Vera, Krem-Spun për Duart Set

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Basic Features

  • Area of Use: Trupi

Shënime

  • ❤️❤️❤️🍃🍃🍃


✅ Krem sapun i butë me 38% xhel Aloe Vera dhe Ekstrakt organik të kalendules.

✅ Pastrim i butë që hidraton dhe kujdeset për lëkurën e duarve tuaja. Me një paketim praktik për rimbushje.