ALOE VERA KREM PER SYTE

Brand

  • Brand: LR

Basic Features

  • Area of Use: Sytë

ALOE VERA KREM PER SYTE PER LEKURE TE BUTE .. TRAJTIM INTENSIV NE ZONEN E NDJESHME TE SYVE . ME 50% ALOE VERA, EKSTRAKT ULLIRI BIO DHE HALOXYL . HIDRATON.  REDUKTON HIJET E SYVE DHE TONIFIKON LEKUREN . ZONA E SYVE DUKET E TENDOSUR DHE E FRESKET .