ALOE VERA KREM NATE RIGJENERUES

Basic Features

  • Area of Use: Fytyra
  • Type: Natë

Brand

  • Brand: LR

ALOE VERA KREM NATE RIGJENERUES I PASUR DHE ME AROME DELIKATE PER NATEN. ME 50% XHEL ALOE VERA DHE EKSTRAKT BIO ULLIRI DHE VAJ ULLIRI. USHQEN DHE RIGJENERON LEKUREN.  PERMIRESON FUNKSIONIMIN NATYRAL TE LEKURES GJATE NATES. LEKURA QENDRON E FRESKET DHE E LEMUAR.