Aloe Vera Krem i Pasur për Duart

Basic Features

  • Area of Use: Trupi

Brand

  • Brand: LR. Health & Beauty

Shënime

  • ❤️❤️❤️❤️

✅Kujdesi intensiv për duar ✅Veçanërisht të stresuar dhe të thatë, me 40%xhel Aloe Vera dhe Ekstrakt organik të kalendules. ✅Hidraton dhe mbeshtet rigjenerimin e lëkurës.