ALOE VERA KREM DITE

Basic Features

  • Area of Use: Fytyra
  • Type: Ditë
  • Skin type: Normale

Brand

  • Brand: LR

Shënime

  • MULTI ACTIV

ME 50% XHEL ALOE VERA DHE EKSTRAKT ULLIRI DHE VAJ NGA FARAT E RRUSHIT. HIDRATON DHE RUAN HIDRATIMIN NATYRAL TE LEKURES .E MBRON LEKUREN NGA NDIKIMI I MJEDISIT.  LEKURA QENDRON E LEMUAR DHE SHKELQEN .