Aloe Vera Gel me mjalte

Brand

  • Brand: LR

Basic Features

  • Usage: Kapsllëk

90% xhel Aloe Vera+vitamine C dhe mjalte.Zgjidhja ideale per personat qe kane probleme me stomakun dhe zorret.

Doza e rekomanduar:3×30 ml