Aloe vera GEL me mjalt

Brand

  • Brand: LR GERMANY

Shënime

  • Shendeti dhe familja eshte unike per ne

Suplimenti Aloevera Gel me mjalt Eshte 100 %bio 

Perrmban 90 % Aloe i certifikuar e i aprovuar nga instituti Germany  ..

Fuksionet qe ajo ka ..ndihmon ne rregullimin e zorreve ..fryrjen e stomakut ..

ALERGJIN Astemen rrit imunitetin etj.. Aloe vera te jep menjeher lehtesim per shendetin ..perdoret nga te gjitha moshat ..  eshte i perkryer porositni tani .. si kur perdoret 3 muaj resht 😊 

 3 her ne dit ..masa sa kapaku qe ajo ka .