Aloe Vera Drinking Xhel me Pjeshkë - Set 2 cope

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Shënime

  • Made in Germany

Shije e lehtë frutash, pa sheqer të shtuar, me 98% xhel nga gjethja Aloe Vera

Aloe Vera Drinking Xhel me Shije Pjeshke vjen pa shtesë sheqeri. Në këtë mënyrë ky Drinking Xhel ka një avantazh të rëndësishëm: për diabetikët, pasi është e rëndësishme që të kenë të ulët sasinë e sheqerit në dietën e përditshme dhe ta mbajnë nën kontroll, në mënyrë që të mbajnë konstante nivelet e insulinës në gjak.

Xhel nga gjethja e Aloe Vera-s i pasuruar  me vitaminë C plot vlerë. Kjo do të mbështesë metabolizmin tuaj të energjisë. Përveç kësaj, vitamina C kontribuon në një funksion normal të sistemit imunitar dhe sistemit nervor.

Ambalazh   1 Liter