Aloe Vera Drinking Xhel Active Freedom

Basic Features

  • Usage: Tjetër

Brand

  • Brand: LR.Health & Beauty

Aloe Vera Drinking Xhel Active Freedom

✅ 1. LEVIZJA ; Mbështet fuksinimin normal të nyjeve *

✅ STABILITETI : Mbështet foksionin normal të kockave*

✅ ENERGJIA:Mbështet energji në metabolizmin dhe redukton lodhjen *

✅ 88%xhel Aloe Vera 

+Vitamina C, E, kolagjen, sulfat, glukosamin, sulfat kondroitin. 

✅ |1000 ml | 

✅ Çdo ditë 3×30 ml 

✅ Përbërësit: Aloe Vera (Barbadensis Miller) xhel1 (88 %), fruktozë, hidrosilatë kolagjeni,
koncentrat lëngu portokalli, sulfat kondroitinë (0,5 %), sulfat glukosaminë, lëndë acidifikuese (acid limoni), stabilizator (xantan), lëndë konservuese (sorbat kaliumi), aromë natyrale portokalli, vitaminë C (L – acid ascorbin), vitaminë E (DL – alfa tokoferyl acetat).