Aloe Vera Drinking Gel Sivera

Brand

  • Brand: LR Health & Beauty

Shënime

  • Made in Germany

Aloe Vera Drinking Xhel Intense Sivera
Një specialist i vërtetë për mirëqenien tuaj: Aloe Vera Drinking Xhel Intense Sivera me ekstrakt hithre dhe mjaltë të vërtetë.
Aloe Vera Drinking Xhel Intense Sivera kombinon efektet pozitive të Aloe Vera-s me ekstraktin e hithrës. 

- Ndihmon ne funksionimin normal te zemres dhe qarkullimin e gjakut.

- Siguron vitamine C dhe mbeshtet thithjen e hekurit.

- Ul yndynat e keqija ne gjak,   hipertensionin, etj.