ALOE VERA DRINKING GEL

Brand

  • Brand: LR

Shënime

  • Per 3 × 1000 ml 12.590 leke Per 1000 ml 4.550 leke

~ALOE VERA DRINKING GEL TRADICIONAL ME MJALTE . •FURNIZON ME LENDE USHQYESE DHE MBESHTET NE PERDORIMIN E TYRE. •MBRON DHE MBESHTET SISTEMIN  IMUNITAR DHE METABOLIZMIN E ENERGJISE. •90% XHEL ALOE VERA + VITAMINE C DHE MJALTE.