Aloe Vera CBD.Serum .

3,500L 4,390L

Brand

  • Brand: LR

Basic Features

  • Skin type: Normale

Zbuloni efektet magjike te xhelit Aloe Vera,vajit organik te faesz se cannabis Sativa dhe CBD ne lekuren e stresuar dhe te thate .Perjetoni simbiozen e bimeve mrekulliberese Aloe Vera  per rutinen tuaj te bukurise dimerore.