Aloe Vera Baby Krem Mbrojtes nga Acarimet

Brand

  • Brand: LR.Health & Beauty

Basic Features

  • Area of Use: Trupi

Shënime

  • 🌺🌺🌺🌺❤️❤️❤️❤️🫀🫀🫀💋💋💋😍😍

Aloe Vera Baby Krem Mbrojtes Nga Acarimet

✅ Aloe Vera Baby eshte zhvilluar per te trajtuar dhe mbrojtur ne menyre perfekte lekuren e ndjeshme te femijeve. Perberja e bute me perqindje te larte Aloe Vera dhe ekstrakti Bio -Calendula, mbron dhe rigjeneron jo vetem lekuren e femijeve por edhe ate te te rriturve!

⚫Parandalon acarimet dhe kujdeset efektivisht per lekuren delikate te femijeve

100 ml