Alo Vera CBD Set për Kujdesin e fytyres

Brand

  • Brand: LR. Health & Beauty

Shënime

  • ❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘

Kujdes I mrekullueshëm me fuqi magjike 

✅ Kujdes I butë për lëkurën e stresuar të fytyrës. 

✅ Sekreti I efekteve unlike Alo Vera CBD Serum 2-fazor për fytyrën është Kombinim I 50% xhel Aloe Vera Hidratues dhe vaj organik mbrojtes fares Cannabis Sativa më CBD. Si një film magjik në lëkurën tuaj, ai siguron një pamje të ekulibruar dhe të rafinuar! Në dimer, buzet bëhen të ashpra dhe të brishta. Me Aloe Vera CBD Vaj i Pasur për kujdesin e Buzeve ju mbron lëkurën tuaj delikate të Buzeve në një mënyrë natyrale. 

✅ 1-Limited Aloe Vera CBD Lip Oil 

✅ Për buze të buta si kadife, pavarsisht eres dhe motit. Kombinim i butë dhe ushqyes intensiv për lëkurën më Aloe Vera, vaj organik të fares se Cannabis Sativa dhe CBD. Më një shije të freskët menteje. 1,890 Lekë |10ml | (1,890 Lekë për 100 ml) |

✅ 2-Limited Aloe Vera CBD Bi-Phase Face Serum 

✔️Faza1:Kujdes Hidratues 

✔️Faza 2:Mbrotje Rigjeneruese 50% xhel Hidratues më Aloe Vera, vaj organik mbrojtes i fares Cannabis Sativa dhe CBD sigurojne një pamje të qete dhe të hidratuar! 

Aplikojeni në lëkurë të pastruar të fytyrës në mengjes dhe mbremje dhe lereni të përthithet për një kohë të shkurter. Tundeni mirë para perdorimit. Çmimi :3. 990 Lekë | 30 ml | (13, 300 Lekë për 100 ml) |

✅ 3-Limited Aloe Vera CBD Face Care Set. 

Dyshja e kujdesit më CBD për lëkurën e fytyrës dhe buzet. Ideale kur jeni në levizje dhe pershtaten në çdo çantë! 

Çmimi :4. 390 Lekë 

I Balsam Vajor për Buzet |10 ml +Serum 2-Fazor për fytyrën |30 ml